Што содржи Anima-Strath ?

додатокот за исхрана?

Состав:

Anima-Strath сируп:

Плазмолизиран квасец,екстракт од
слад,сок одпортокал,природен мед
Anima-Strath гранули: Плазмолизиран
квасец,глукоза,целулоза.
Anma-Strath таблети:
Плазмолизиран квасец,пченкарен
скроб,пектин,силициум диоксид.

Што го прави Anima-Strath® единствен ?

Anima-Strath е направен од природни елементи на квасецот ( Saccharomyces cerevisiae Meyen ) во комбинација со
посебно одбрани растителни екстракти при што внимателно се избегнува загревање за потполно да се заштитат сите важни и лековити елементи.

Швајцарија е позната по производство на производи со висок квалитет. Додатокот
на исхраната Анима-Страт е швајцарски бренд, предводен од истото семејство што го основало уште во 1961 година..

Анима-Страт е направен целосно од природни состојки без додавање на вештачки адитиви и хемиски конзерванси.

61 важна состојка:

11 витамини
B1 Тиамин, B6 Рибофлавин, Пиридоксин,
Ниацин, Биотин, Пантотенска к., Фолна k., B12,
C витамин, Инозит, Ергостерол.

19 минерали
Калциум, Хром, Железо, Германиум, Калиум,
Кобалт, Бакар, Магнезиум, Манган, Молибден,
Натриум, Никел, Фосфор, Сулфур, Селен,
Силициум, Ванадиум, Цинк, Калај.

20 аминокиселини
Аланин,Аргинин,Аспарагинин,Цистин,Глутамин,Гли
цин,Хистидин, Изолеуцин, Леуцин, Лизин,
Метионин,Фенилаланин,Пролин, Серин,Треонин,
Триптофан, Тирозин,Валин.

11 супстанции кои учествуваат во изградбата на
организмот:

Холин, Лецитин, Лецитинфосфат,
Манан, Глукан, Глутат, DNK, RNK, ATP, Л-карнитин,
Убихинон,(Коензим) Q 6, Убихинон (Коензим) Q 7,
Убихинон (Коензим) Q 8.

Препорачано дозирање:

Без разлика дали станува збор за тревопасни
животни, сештојади или месојади, 100%
природниот и растителен додаток Анима-Страт ќе
му помогне на Вашето домашно милениче да
ужива во животот полн со виталност.

Дневна доза :

( Во случај на напор, опоравување,бременост и лактација дозата може да се зголеми )

– до 15 kg – ½ чајно лажиче Anima-Strath сируп/ гранули или 1 Anima-Strath таблета

– 15-35 kg – 1 чајно лажиче Anima-Strath сируп/ гранули или 2 Anima-Strath таблети

– 35-50 kg – 2 чајни лажички Anima-Strath сируп/ гранули или 4 Anima-Strath таблети

Достапен во следните пакувања :

Anima-Strath сируп: 100ml / 250ml / 1l
Anima-Strath гранули : 100g / 500g
Anima-Strath таблети : пакување од 200 kom

Фарми:

Сите животни одгледувани за комерцијални цели, без оглед дали се работи за товење, сточарство или млечни производи, имаат зголемена потреба
за витамини и минерали и други супстанции кои се вклучени во изградбата на организмот.

Намалувањата на имунитетот се јавуваат почесто на големите фарми каде е невозможно да се грижат за секое животно поединечно.
Многу студии покажаа дека Анима-Страт, балансиран додаток во исхраната, со целата своја хранлива вредност, има позитивно влијание врз здравјето на животните. Проблеми во плодноста, крзното или пердувите, исцрпеност или проблеми со дишењето или лишаи може да се избегнат со Анима-Страт. Анима-Страт е тестиран и одобрен од Швајцарскиот Институт за истражување за органско земјоделство (FIBL) што значи дека овој додаток во исхраната е прифатлив и пожелен во органското производство.

Куче Најдобар човеков пријател

Една од традиционалните должности накучињата била да ги придружуваат своите господари во лов и чување на нивните дворишта и нивните имоти.

Денес, бројот на специфични улоги што им се доделуваат на кучињата од страна на луѓето се
зголемува секој ден, токму заради нивната интелигенција.

Тие им помагаат на лицата со посебни потреби (кучиња водичи), учествуваат во потраги или соработуваат со полицијата.

Од друга страна, нашето куче во повеќето случаи е член на семејство кое секогаш нè разбира и нè сака безусловно

Мачка ловец со кадифени шепи
Со илјадници години, мачките се омилени миленичиња токму поради нивната елеганција, индивидуалност, чистота и независност.

Без разлика дали се прикрадува, трча, скока, игра, се чисти или лежи во заседа пред дупката на глувчето, мачката секогаш троши енергија.Поради тоа, многу е важно мачката да се храни според нејзините потреби со цел да ги добие сите хранливи материи што и се потребни.

Здравата мачка е заинтересирана за нејзината околина, има јасни очи и бујно и сјајно крзно. Anima-Strath,природен додаток во исхраната со сите хранливи материи кој е погоден за одгледувачници, како и за сите видови мачки, домашни или рурални :).

-Мачките ги преферираат таблетите Anima Strath.

Глодари и зајчиња Бушави миленичиња
Хрчаци,глувци, стаорци, чинчили, заморчиња, верверички….
Околу 2 280 видови глодари учествуваат со околу 42% од сите видови цицачи, што претставува најголема група цицачи по број на видови.
Зајаците се најпопуларен вид миленичиња денес. Тие можат да тежат од 1,8 до 8,5 кг. Нивното нежно свилено крзно е неодоливо во рацете на малите деца како и сериозните одгледувачи.
Без разлика дали е тревојад, сештојад или месојад, 100% природниот и растителен додаток Анима-Страт ќе му помогне на вашето крзнено милениче да ужива во животот.

Птици Кралици во воздухот, земјата и водата

Птиците се веројатно најразновидните видови во животинското кралство. Денес можеме да наведеме околу 10,000 различни видови. Иако главната особина на птиците се нивните крилја, не сите птици се способни да летаат. Некои видови се всушност познати по нивното трчање или нуркање.

Анима-Страт ќе им даде на вашите птици блескав сјај на перјата. Бројни извештаи на сопственици докажуваат дека Анима-Страт е исто така многу успешен во лекувањето на состојбата на опаѓање на пердувите.
Анима-Страт одамна престана да биде добро чуваната тајна на одгледувачите на гулаби писмоносци. Кај гулабите ја подобрува издржливоста, ориентацијата и брзината на летот и го скратува времето на опоравување по натпреварите и зголемениот напор.