Продажни места во Република Северна Македонија

Доколку имате ветеринарна амбуланта или пет шоп и би сакале да го имате Anima- Strath во својата понуда, Ве молиме да се обратите до нашиот дистрибутер ВИТА ВЕТ ДОО Скопје, а за сите информации околу производот на:
е-маил: info@anima-strath.hr

Град Скопје

Пет Шоп Амазон

Ул. Илинденска бр.5/40

Тел. 070 227 118

Пет шоп Зоо-Пет Маркет

Ул. Козле бр. 88 -1 локал 9

Тел. 072 249 550

Ветеринарна Амбуланта Др. Марин Величковски

Адреса: Васко Карангелески 9

Телефон: 070/340-846

Е маил: info@doktormarin.com.mk

Ветеринарна Амбуланта Пет Вет

Телефон: 02/3178-656, 070/793-598, 072/304-035

Е маил: petvet_amb@yahoo.com

Ветеринарна Амбуланта Вет Свет

Адреса: Никола Тримпаре бр 27

Телефон: 02/3161-019

Е маил: info@vetsvet.mk

Бутик за домашни миленици Сити Петс

Адреса: Бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 28/1 лок 4

Телефон: 074/207-302

Е маил: citypetsmk@gmail.com

Ветеринарна Амбуланта Вини Вет Плус

Адреса: Ул. 526 бр. 6

Телефон: 075/361-391

Е маил: viktor_vet@yahoo.com

Ветеринарна амбуланта Вет Ин

Адреса: Булевар Партизански Одреди бр.62 лок.15 и 16

Телефон: 077/698-250

Е маил: vetin2019@gmail.com

  • Ветеринарна амбуланта Легони Вет

ул.”Франклин Рузвелт” бр.41

Тел. 02/3078-547

legonivet@yahoo.com

  • Ветеринарна амбуланта Пет Вет Аеродром

ул:Ј.Сандансаки бр.61

Тел. 070 265 872

denis.osmanov@gmail.com

  • Ветеринарна амбуланта Д-р. Глигоровски

Ул. Шумадинска бр.6 лок.2

Тел. 070 342 903

gmveterina@gmail.com

  • Ветеринарна амбуланта Д-р. Налетоски

Ул. Ѓорче Петров бр.36, Скопје

Тел.02203616, 075246611, 075443079, 078287305

Е маил : veterinanaletoski@yahoo.com

  • Пет шоп Пет Стоп

Кеј 13 Ноември, локал 8/3, ГТЦ

gtc@petstop.mk

Град Гевгелија

Ветеринарна Амбуланта Др. Проданов

Адреса: 7 Ноември б.б.

Телефон: 034/218-369

Е маил: dr_prodanov@yahoo.co.uk

Град Велес

Ветеринарна амбуланта Ташковски

Адреса: Љубљанска 32

Телефон: 076/355-291

Е маил: vetambulanta@yahoo.com

Град Битола

Ветеринарна Амбуланта Д-р Стојаноски

Адреса: Кавала бр.1

Телефон: 070/637-399

Е маил: drstojanoski@yahoo.com

Град Струмица

Ветеринарна амбуланта Мис Нова- Космовет

Адреса: Дрварска бр.50

Телефона: 078/248-337

Е маил: gashtarska@hotmail.com

Град Кочани

Ветеринарна амбуланта Вет-Мед Г Г

ул.”Теодосие Паунов”бр.55

Тел. 075 557 479

dr.g.atanasov@gmail.com

Град Св. Николе

Ветеринарна станица Свети Николе

Ул. Филип 2  бр. 182, Св. Николе

Тел. 032/443-104  076/949-222

Е маил. vet_stanica_svn@yahoo.com

Град Прилеп

Ветеринарна амбуланта ДАМЕСКИ ВЕТЕРИНА ДОО

Ул. Александар Македонски Бб, Прилеп

Тел. 048 417 160

Пет шоп Егзотик Фиш

Ул. Питу Гули 14, прилеп

Тел. 077 886 896

egzotikfish@gmail.com