РЕЛЈА БЕЦК

Избалансиран состав, целосно од природно потекло, докажано делува кај луѓето. Овој состав обезбедува подобар раст и развој, како и целокупно здравје на миленичињата. Се покажа дека ја подобрува метаболичката активност и ја зајакнува имунолошката реакција по вакцинацијата. Ги ублажува знаците на болест во хронични случаи и го забрзува закрепнувањето.
Затоа, јас лично ја препорачувам Анима-Страт за миленичињата од сите видови.

MАРКО ЦТЕЈСКАЛ

Врз основа на ин витро истражувања кај луѓе (Monici et al. 2011), Анима-Страт промовира засилено формирање на остеобласти, клучни клетки за развој и раст на коските. Охрабрувачкото регенерирање на коските, во комбинација со физикална терапија, фаворизира побрзо закрепнување на пациентите по операцијата на коските. Затоа се препорачува за постари кучиња и мачки, како и за оние со нарушен имунолошки систем. Анима-Страт се препорачува од истата причина како додаток во исхраната на животни со остеопороза.

ИРИНА КОВАЧЕВИЧ

Анима-Страт е додаток во исхраната кој досега, во малата пракса се покажа како исклучително вреден. Тој покажа најголеми придобивки во третманот и одржувањето на рековаленцијата кај хронично болни кучиња и мачки.
Слично на тоа, имавме одлични резултати со употреба на Анима-Страт кај животни со слаб имунолошки статус и имунокомпромитирани животни (на пр. мачки заразени со FIV и / или FELV).