Ovdje možete naručiti Anima-Strath za Vašeg kućnog ljubimca ili životinjskog prijatelja sa farme. Klikom na proizvod prikazat će Vam se obrazac za narudžbu, unesite svoje ime, adresu i broj telefona (za HP ekspres dostavu), pošaljite i u najkraćem mogućem roku naši djelatnici će Vam poslati ponudu na Vaš e-mail. U ponudi će stajati svi podaci o uplati i dostavi.

Nakon zaprimljenog plaćanja u roku od 24 sata, željeni Anima-Strath proizvod stiže na Vašu adresu. U cijenu je uračunata cijena dostave – za Vas je dostava besplatna.
Napomena: Ne primamo plaćanja pouzećem i kreditnim karticama, već isključivo bankovnim transferom (m-banking, e-banking) ili uplatom na naš IBAN račun (opća uplatnica).

Zainteresirane veterinarske ambulante , trgovine opremom i hranom za kućne ljubimce koje bi htjele imati Anima-Strath u svojoj ponudi, molimo obratite se našem ekskluzivnom distributeru PHOENIX farmaciji, a za sve informacije oko proizvoda na e-mail : info@anima-strath.hr. (link za PHOENIX farmaciji je http://www.phoenix-farmacija.hr/)