Neprofitne udruge kojima je Anima-Strath pomogao u donacijama.

Vis Vitalis

Zbrinjavanje napuštenih životinja, naročito onih starih, slijepih i “teže udomljivih”.
Udruga nema azil tako da, nažalost, nismo u mogućnosti primati pronađene životinje, ali pomoći ćemo Vam savjetom da što brže i lakše udomite životinju koju ste pronašli.

S.O.S. Cat

Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka „S.O.S. Cat“ je neprofitna i nevladina Udruga, osnovana je u ožujku 2014. godine, s ciljem da pomogne svim mačkama, a pogotovo bolesnim, zlostavljanim, ozlijeđenim i napuštenim ničijim uličnim mačkama. Udruga nema skonište za mačke, nema zaposlenih i financira se putem donacija. Mačke koje traže domove smještene su kod volontera na privremenim smještajima u njihovim stanovima i kućama. https://www.facebook.com/SOScatHR/

Mačke i mačori zagrebačkih ulica

Ponukani maćehinskim odnosom grada prema uličnim macama, otvorena je grupa kao suport svima nama, građanima, koji pomazemo uličnim mačkama, a nismo članovi udruga za zaštitu životinja.

Vlastitim sredstvima pomažemo u skupljanju hrane i distribuciji kome je potrebna, liječenju i plaćanju troskova liječenja.

Udruga Mrkvica

Udruga Mrkvica osnovana je 2008. godine, djeluje na području cijele Hrvatske, a ima 2 glavna cilja:
– Pomoći napuštenim i neželjenim kunićima i glodavcima da pronađu novi dom.
– Pomoći nalaznicima divljih zečeva da ih pravilno othrane, rehabilitiraju i vrate u prirodu.

Stari Maček

U Sklonište Stari Maček iznad Volodera svoj dom našlo je više od 100 napuštenih, starih i zlostavljanih mačaka, pokupljenih sa ulica i parkinga. Sklonište je izgrađeno na imanju Komerički privatnim sredstvima i donacijama osoba i firmi.

https://www.facebook.com/pg/starimacek.hr/about/

Šinterice dobrog srca

Sve životinje koje objavimo, na našoj su skrbi, odnosno pokušavamo ih zbrinuti i udomiti u normalne uvjete.

Životinje ne udomljavamo za lanac ili box već kao punopravne članove obitelji.

Sklonište Dobrote Čakovec

Udruga “Sklonište Dobrote” Čakovec osnovana je 2013. godine sa ciljem smanjenja broja napuštenih mačaka, a sav rad baziran je na volonterizmu. Od tada pa do danas, zbrinuli smo sa ulica preko 1000 mačaka, a udomili ih oko 800!

Udruga trenutno brine o 167 mačaka koje su smještene u 60-tak privremenih domova volontera.