Na ovoj stranici objavljujemo preporuke stručnjaka nakon što su imali uvid u sastav (analizu) i obavljena istraživanja u švicarskim laboratorijima.

Dr.sc. Relja Beck dr.med.vet.

Izbalansiran sastav, u potpunosti prirodnog porijekla, dokazano djeluje u ljudi. Ovakav sastav osigurava bolji rast i razvoj kao i sveukupno zdravlje kućnih ljubimaca. Dokazano pospješuje metaboličku aktivnost i pojačava imunološki odgovor nakon vakcinacije. Ublažuje znakove bolesti u kroničnim slučajevima, te pospješuje oporavak.

Stoga i osobno preporučujem Anima-Strath za kućne ljubimce svih vrsta.

doc.dr.sc. Marko Stejskal dr.med.vet., DACVS-SA, DECVS

Anima-Strath temeljeno na humanom in vitro istraživanju (Monici et. al. 2011) potiče pojačano stvaranje osteoblasta, ključnih stanica za razvoj i rast kostiju. Poticanje pregradnje kosti, u kombinaciji s fizikalnom terapijom, pogoduje bržem oporavku pacijenata nakon operacijskih zahvata na kostima. Stoga se preporuča starijim psima i mačkama, kao i onima oslabljenog imunološkog susatava. Anima-Strath se iz istog razloga preporuča kao dodatak prehrani životinja sa osteoporozom.

Irina Kovačević dr.med.vet., univ. spec. mag.

Anima-Strath je dodatak prehrani koji se do sada u maloj praksi pokazao izuzetno vrijednim. Najveću dobrobit iskazao je u terapiji i održavanju rekovalescencije kod kroničnih bolesti pasa i mačaka.

Isto tako, odlične rezultate imali smo primjenom Anima-Stratha kod životinja lošeg imunosnog stanja i imunokompromitiranih životinja (npr. kod mačaka zaraženih virusom FIV-a i/ili FELVA)