Što je Anima-Strath ?

Anima-Strath je prirodni preparat i najkompletniji dodatak prehrani na našem tržištu baziran na visoko kvalitetnom biljnom kvascu.
– Jača otpornost organizma
– Pomaže u formiranju zdravog i sjajnog krzna.
– Poboljšava probavu i potiče metabolizam.
– Pospješuje rast.
– Održava zdravlje.

Bilo da se radi o biljojedima, svejedima ili mesojedima, 100 % prirodni i biljni dodatak prehrani Anima-Strath pomoći će Vašem ljubimcu da uživa u životu punom vitalnosti.

Što Anima-Strath čini jedinstvenim?

Anima-Strath je napravljen od prirodnih elemenata kvasca (Saccharomyces cerevisiae Meyen) u kombinaciji sa posebno odabranim biljnim ekstraktima prilikom čega je brižljivo izbjegavano zagrijavanje da bi se potpuno zaštitili svi bitni i ljekoviti elementi. Švicarska je poznata po proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda. Anima-Strath dodatak prehrani je švicarski brand kojeg vodi ista obitelj koja ga je i osnovala davne 1961. god.  Anima-Strath je u cjelosti napravljen od prirodnih sastojaka bez dodatka umjetnih aditiva i kemijskih konzervansa.

Više od 60 esencijalnih sastojaka!

11 vitamina: B1 Thiamin, B6 Riboflavin, Piridoskin, Niacin, Biotin, Pantotenska k., Folna k., B12, C-vitamin, Inozit, Ergosterol
19 minerala: Kalcij, Krom, Željezo, Germanij, Kalijum, Kobalt, Bakar, Magnezij, Mangan, Molibden, Natrij, Nikl, Fosfor, Sumpor, Selen, Silicij, Vanadij, Cink, Cin.
20 aminokiselina: Alanin, Arginin, Asparginin, Cistin, Glutamin, Glicin, Histidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Prolin, Serin, Treonin, Triptofan, Tirozin, Valin.
11 supstanci koje sudjeluju  u izgradnji organizma: Holin, Lecitin, Lecitinfosfat, Manan, Glukan, Glutat, DNK, RNK, ATP, L-karnitin, Ubihinon (Koenzim) Q 6, Ubihinon (Koenzim) Q 7, Ubihinon (Koenzim) Q 8.

Preporučeno doziranje:

Dnevna doza :
(U slučaju dojenja, trudnoće, intenzivne faze rasta i napora (natjecanja) te oporavka od bolesti, doza se može uvećati).
do 15 kg – 1/2 čajne žličice Anima-Strath sirupa/granule – 1 Anima-Strath tableta.
15-35 kg – 1 čajna žličica Anima-Strath sirupa/granule – 2 Anima-Strath tablete.
35-50 kg – 2 čajne žličice Anima-Strath sirupa/granule – 4 Anima-Strath tablete.

Dostupan u sljedećim pakiranjima:

Anima-Strath sirup: 100ml / 250ml / 1l.
Anima-Strath granule: 100g / 500g.
Anima-Strath tablete: pakiranje od 200 kom.

Poljoprivredna gospodarstva:

Sve životinje uzgajane u komercijalne svrhe, bilo da se radi o tovu, stočarstvu ili mljekarstvu, imaju povećanu potrebu za vitaminima i mineralima te drugim supstancama koje učestuju u izgradnji organizma. Pad imuniteta se češće javlja na velikim gospodarstvima gdje je nemoguće brinuti se za svaku životinju posebno.

Mnoga istraživanja su pokazala da Anima-Strath, uravnoteženi dodatak prehrani sa svim svojim hranjivim vrijednostima, ima pozitivan utjecaj na zdravlje životinja. Poteškoće sa plodnosti, problemi sa krznom ili perjem, iscrpljenosti ili problemi sa dišnim putevima ili lišajevima mogu biti izbjegnuti sa preparatom Anima-Strath.

Anima-Strath je testiran i odobren od strane švicarske organizacije FIBL ( Swiss Research Institute of Organic Agriculture ) što znači da je ovaj dodatak prehrani poželjan i u ekološkoj proizvodnji.

Pas
Najbolji čovjekov prijatelj
Jedna od tradicionalnih dužnosti pasa je bila pratnja svojih gospodara u lov i čuvanje dvorišta i njihovih posjeda.
Danas je broj specifičnih uloga koje psima dodjeljuje čovjek svakim danom sve veći upravo zbog njihove inteligencije. Pomažu osobama s invaliditetom (psi vodiči), sudjeluju u potragama ili pak surađuju s policijom. S druge strane pas nam je u većini slučajeva član obitelji koji nas uvijek razumije i bezuvjetno voli.
Iz kojeg god razloga odlučili imati psa za pratnju, ojačajte imunitet Vašeg ljubimca sa Anima-Strath dodatkom prehrani i dopustite Vašem četveronožnom prijatelju da živi dugo i sretno.

Mačka
Lovci baršunastih šapa.
Tisućama godina mačke su bile omiljeni ljubimci upravo zbog njihove elegancije, individualnosti, čistoće i nezavisnosti.
Bilo da se šulja, trči, skače, igra se, čisti ili leži u zasjedi ispred mišje rupe, mačka uvijek troši energiju.
Iz toga razloga je jako važno hraniti mačku prema njenim potrebama kako bi dobila sve hranjive sastojke koji su joj potrebni. Zdrava mačka je zainteresirana za svoju okolinu, ima bistre oči te bujnu i sjajnu dlaku.
Anima-Strath, prirodni dodatak prehrani sa svim hranjivim vrijednostima prikladan je za uzgajivačnice kao i za sve vrste ljubimaca.
Mačke više vole Anima-Strath u tabletama.

Glodavci i zečevi, čupavi ljubimci
Hrčci, miševi, štakori, činčile, zamorci, degui, voluharice, vjeverice…. Otprilike 2 280 vrsta glodavaca broje oko 42 % svih vrsta sisavaca čineći najveću grupu sisavaca po broju vrsta.
Zečevi su danas najpopularnija vrsta ljubimaca. Mogu težiti od 1.8 do 8.5 kg. Njihovo nježno svileno krzno je neodoljivo pod rukama, kako maloj djeci tako i ozbiljnim uzgajivačima.
Bilo da je biljojed, svejed ili mesojed, 100 % prirodni i biljni dodatak prehrani Anima-Strath pomoći će Vašem malom krznenom ljubimcu da uživa u životu.

Ptice
Kraljice zraka, zemlje i vode.
Ptice su vjerojatno najraznolikija vrsta u kraljevstvu životinja. Danas možemo nabrojiti oko 10 000 različitih vrsta. Iako su glavna osobina ptica njihova krila, nisu sve ptice sposobne letjeti. Neke vrsta su zapravo poznate po svom trčanju ili ronjenju.
Anima-Strath dat će Vašim ptičjim ljubimcima blistav sjaj pernatog krzna. Brojni izvještaji vlasnika dokazuju da je Anima-Strath također veoma uspješan u lječenju kod opadanja perja.
Anima-Strath je odavno prestao biti dobro čuvana tajna uzgajivača golubova pismonoša. Kod golubova poboljšava izdržljivost, orijentaciju i brzinu leta te skraćuje vrijeme oporavka nakon natjecanja i povećanih napora.

Preuzmite flyer (.pdf)